MNKB Harkemaster open

1 jul '23

Tot en met:

8 jul 2023

Aanvang:

18:00

Wedstrijdreglement:

 1. De vereniging T.C. De Harkema organiseert van zaterdag 1 juli t/m zaterdag 8 juli het door de KNLTB goedgekeurde MNKB Harkemaster Open. Indien noodzakelijk wordt er op 1 en 2 juli gespeeld. In dit toernooi worden de volgende onderdelen verspeeld: HE4, HD4, GD4, DE4, DD4, GD4, HE5, HD5, GD5, DD5, DE5, HE6, DE6, HD6, DD6, GD6, HE7, DE7, GD7, HD7, DD7. Deelnemers kunnen maximaal voor 2 onderdelen inschrijven.
 2. Het minimum totaal aantal inschrijvingen is bepaald op 40. Bij over inschrijving wordt als volgt gehandeld: Volgorde van inschrijving.
 3. De inschrijving voor het toernooi sluit op 25 juni om 23:59 uur, tenzij het maximum aantal partijen (lid 2) eerder is bereikt’. Inschrijving is mogelijk via www.toernooi.nl
 4. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-per persoon per onderdeel. Inschrijvers zijn verplicht het inschrijfgeld voor elk onderdeel waarin zij worden opgenomen te voldoen, onafhankelijk van het deelnemen.
 5. De wedstrijden vangen door de week om 18.00 uur aan. Na 22.30 uur zullen er geen wedstrijden meer aanvangen. In het weekeinde beginnen de wedstrijden om 09.00 uur. Er wordt gespeeld op Gravel, onder kunstlicht op het sportpark van T.C. De Harkema. In bijzondere omstandigheden wordt er gespeeld volgens BPS, verkorte sets of een beslissende wedstrijd tiebreak. Een derde set is altijd een supertiebreak.
 6. Wedstrijdsysteem: poulesysteem, daarna afvalsysteem.
 7. Er wordt gespeeld met gele Dunlop tennisballen.
 8. Er worden per onderdeel minimaal 1 geld prijs beschikbaar gesteld.
 9. Indien bij inschrijving geen verhindering is opgegeven, wordt de deelnemer geacht altijd beschikbaar te zijn. Indien van toepassing: Als kenbaar is gemaakt dat de deelnemer beschikbaar is voor het voorweekeinde van dit toernooi, kan de deelnemer deze beschikbaarheid alleen herroepen als hij aantoonbaar verplichtingen heeft in een goedgekeurd toernooi in de voorafgaande toernooiweek.
 10. Een deelnemer is verplicht, op straffe van uitsluiting, het juiste tennisschoeisel te dragen voor het spelen op gravel en tijdens de wedstrijd gekleed te gaan in algemeen aanvaarde tenniskleding.
 11. Deelnemers ontvangen alleen voor hun eerste te spelen partij een schriftelijke oproep of E-mail. Deze oproep wordt verzonden uiterlijk 28 juni. Bij uitloting ontvangt een deelnemer bericht voor 28 juni.
 12. Een deelnemer is verplicht tenminste 15 minuten voor de geplande aanvang van zijn wedstrijd aanwezig te zijn en zich te melden bij de toernooileiding.
 13. De deelnemers moeten in het bezit zijn van een geldige ledenpas van de KNLTB.
 14. Elke inschrijving kan worden geweigerd. Desgevraagd kan de betrokkene de gronden van de weigering bij de toernooileiding vernemen.
 15. In het geval waarin deze bepalingen en het Toernooireglement niet voorzien, beslist de toernooileiding.
 16. De toernooileiders zijn Erich Jongeling (06-53928767), Joeri Groenhof, Lyanne Gerdez en Tina Weening.