Jeugd TC De harkema

Maak kennis met tennis

Ben je tussen de 6 en 17 jaar oud? Meld je dan nu aan en wordt gratis lid van TC de Harkema.
T.C. de Harkema heeft sinds 2018 een nieuw tenniscomplex op sportpark De Bosk.

Een prachtig complex met drie tennisbanen, een midi-tennisbaan en een tennismuur. De kantine is gezellig ingericht en er is een sfeervol terras. Er zijn goede voorzieningen zoals kleedkamers, douches en toiletten. Helemaal klaar voor de toekomst!

De jeugd heeft de toekomst en daarom willen wij graag alle kinderen van Harkema en omgeving uitnodigen om gratis en vrijblijvend lid te worden van T.C. de Harkema.  Of je nu maar één keer langskomt of elke dag op de banen staat, het is aan jou!

Kom gezellig langs met vriendjes of vriendinnetjes, heit of mem, pake of beppe, het maakt niet uit. Meld je gratis aan!

Vul onderstaand formulier in

inschrijfformulier tennislessen - tc de harkema

Met veel enthousiasme worden er wekelijke tennislessen verzorgd door onze trainers Arjan Dijkema en Lyanne Gerdez. De kinderen volgen de lessen met veel plezier en er komen regelmatig nieuwe kinderen bij.

Naast het gratis lidmaatschap, kunnen kinderen t/m 17 jaar, drie gratis proeflessen volgen voordat er kosten in rekening worden gebracht. Per seizoen (zomer en winter) zijn de kosten voor de trainingen: € 75,00 per kind.
Om het verschuldigde bedrag van de gevolgde lessen te kunnen incasseren via de bank, vragen wij u dit formulier in te vullen.

Mochten er nog vragen zijn kunnen jullie terecht bij 1 van de trainers.

Bovenstaand persoon geeft T.C. de Harkema toestemming om het lesgeld voor de tennislessen af te schrijven van onderstaand bankrekeningnummer: